Cămara Spitalului Târgu-Cărbuneşti, aprovizionată pentru iarnă

459

La Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti s-a stabilit necesarul de alimente pentru sezonul rece. Potrivit managerului Constantin Târziu, s-a realizat un plan în funcţie de care s-a făcut aprovizionarea.

Toamna este sezonul în care gospodinele îşi umplu cămările cu provizii. În acest anotimp şi managerii spitalelor îşi fac planuri pentru asigurarea unor condiţii optime de hrană şi spitalizare a pacienţilor care vor fi internaţi în timpul iernii. La Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti, pregătirile sunt în linie dreaptă. „Cămara pentru iarnă s-a făcut. Fetele care se ocupă de ea au făcut un plan analizând situaţia de anul trecut şi în funcţie de asta s-a făcut şi aprovizionarea cu alimente”, a menţionat Constantin Târziu, managerul Spitalului Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti.
Potrivit conducerii unităţii, pacienţii care vor fi internaţi pe parcursul sezonului rece vor beneficia de condiţii optime atât din punct de vedere hotelier, cât şi în privinţa hranei şi tratamentelor medicale.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here