Călinoiu felicită PSD Gorj pentru rezultatele obținute la alegerile parlamentare

563

Ion Călinoiu, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, a pierdut alegerile parlamentare, el candidând pentru un post de deputat independent, dar nu și apropierea de foștii săi colegi din PSD. Acesta îi felicită sincer, acum, pe parlamentarii PSD pentru rezultatele obținute pe 11 decembrie și suține că opoziția din județ, în atare situații, este invizibilă. “Mă așteptam la rezultatele bune scoase de PSD Gorj și apreciez munca depusă de organizațiile locale pentru partid. S-a dovedit astfel că organizațiile PSD sunt impenetrabile. Mă bucur pentru numărul mare de parlamentari scoși de PSD, dar, în special, pentru că a intrat deputat și Elvira Șarapatin. Asta înseamnă că femeile din Gorj sunt, în sfârșit, reprezentate la nivel parlamentar”, a declarat Ion Călinoiu.
Odată cu candidatura sa, Ion Călinoiu a pierdut funcția de șef de campanie al organizației social-democrate pentru parlamentare, dar și cea de președinte executiv al PSD Gorj.
Deși acesta s-a declarat, permanent, în campania pentru parlamentare, de partea PSD, Călinoiu nu a fost rechemat în partid.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here