Cabanele din Rânca, închiriate în totalitate de Revelion

368

rinca30Cabanierii din Staţiunea Montană Rânca au toate camerele închiriate de turiştii care au vrut să îşi petreacă noapte dintre ani la munte.

O parte dintre turişti şi-au ocupat cabanele vrând să petreacă şi Crăciunul aici, mai ales că preţurile au scăzut, din cauza crizei cu 15-20%.

Cele câteva zeci de cabane din Staţiunea Montană Rânca au fost primenite de sărbători. Camerele au fost pregătite pentru turişti, la bucătărie s-au făcut provizii pentru întreg sezonul, iar echipamentul de schi a fost pregătit pentru închiriere. Cel mai important este însă că patronii acestor spaţii de cazare au renunţat la tarifele practicate anul trecut şi au făcut reduceri 15-20%. Turiştii au împânzit staţiunea odată cu vacanţa de iarnă, iar pârtia de schi dată în folosinţă acum a crescut numărul iubitorilor sporturilor de iarnă.
Pentru o noapte la cabană, într-o cameră de cinci persoane, se plăteşte 60 de lei, anul trecut preţul fiind de 65 de lei.
Salvamontiştii, la dispoziţia turiştilor
Pentru a preîntâmpina problemele legate de turiştii carefac drumeţii şi nu cunosc zona, numărul de salvamontişti la Rânca s-a dublat acum. Aici acţionează deja 12 salvamontişti, care sunt ajutaţi de voluntarii Salvamont.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here