Bunoaica: “Eroii sindicali ai FNME cer clase suplimentare în plină restructurare a CEO”

513

La Comisia Mixtă care a avut loc, la finalul săptămânii trecute, la Complexul Energetic Oltenia, liderii sindicali ai FNME, participanți la marșul spre Capitală de luna trecută, ar fi cerut administrației clase suplimentare pentru efortul depus de ei. De asemenea, cei de la FNME ar fi sugerat ca ei să propună noul director de Resurse Umane al companiei, urmare a renunțării la post a actualei ocupante a funcției. Cel puțin asta susține liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 de la UMC Lupoaia, Nicu Bunoaica, care critică pretențiile exagerate ale vorbitorilor de la FNME care ar fi avut tupeul să se gândească doar la ei în plină restructurare a CEO.

Nu numai Bunoaica a vorbit despre pretențiile ridicate vineri de cei de la FNME, ci și alți colegi de-ai acestuia de la Federația Univers, Ion Dumitru și Vasile Crețan, cei în cauză rămânând șocați de atitudinea celor care și-au cerut drepturi doar pentru ei în plină restructurare a CEO. Mai mult, cei care au fost de față, spun că pretențiile ridicate de liderii FNME ar fi apărut pe fondul unei informări a administrației potrivit căreia nu ar fi bani nici de salarii pentru lunile viitoare, situația financiară a companiei fiind destul de gravă.
ceo“Am aflat cu stupoare de la colegii mei că participanții la marșul FNME către Capitală au cerut să fie recompensați pentru efortul depus cu clase suplimentare, adică cu un salariu mai mare, totul în condițiile în care administrația nu se mai ferește să anunțe că situația companiei este gravă. Nici că mă miră atitudinea celor care se consideră eroi pentru că au făcut un drum spre Capitală, în urma căruia nu și-au atins scopul propus, demonstrând că își văd, în continuare, doar interesul, negândindu-se și la cei de la care încasează cotizație. Atitudinea respectivilor este rușinoasă și nelalocul ei în condițiile în care conducerea CEO este pusă sub lupa DNA, când viitorul complexului este incert și când temerile angajaților sunt la cote maxime”, a declarat liderul Sindicatului Solidaritatea 2013.
O parte a liderilor sindicali nu sunt în producție ei neputând beneficia de aceste privilegii cerute la ultima Comisie Mixtă de la CEO.
A.Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here