Bugă l-a dat afară din PRU pe fratele fostului primar Pârvulescu de la Fărcășești și încă 10 consilieri

769

Rudi Bugă, președintele PRU Gorj, s-a aliat cu PNL-ul la Fărcășești, încercând, ieri, să asigure primarului liberal o majoritate în CL. Soțul directoarei Liceului Roșia-Jiu, Liliana Bugă, a transmis astfel CL Fărcășești o cerere de retragere a sprijinului politic pentru 11 dintre aleșii săi.

Fratele fostului primar Constantin Pârvulescu, care își dorea funcția de viceprimar, a fost dat astfel afară din partid, el fiind primul în lista de aleși ai PRU Fărcășești, iar alături de Dumitru Pârvulescu, Bugă a mai ușurat lista cu încă zece aleși. Florin Văduva, aflat pe poziția a 12 din lista 17 ai PRU, va ajunge astfel consilier local la Fărcășești și totodată va pune umărul, fără să cârnească, la majoritatea cu PNL-ul. Decizia este una șocantă mai ales că Dumitru Pârvulescu de la PRU l-a susținut în campanie, dar și la alegeri, pe Constantin Drăgoescu, actualul primar, dirijând voturi spre candidatul PNL. Se bănuiește însă că Bugă încearcă prin acest demers să-și țină în continuare soția în funcția de director a unității de învățământ din Roșia-Jiu.
În atare condiții, ieri, consilierii PSD și PMP nu s-au mai prezentat la ședința de CL Fărcășești. Cele două partide ar putea să facă o majoritate în CL, mai având nevoie doar de un singur vot. Acest vot îl va propulsa în poziția de viceprimar pe fostul edil, Dănuț Bălu.
Ședința de constituire a CL Fărcășești a fost amânată. De altfel, conform Judecătoriei Târgu-Jiu, primarul Drăgoescu nu a fost încă validat. Instanța i-a dat termen pe 24 iunie pentru validare.
Într-o situație similară se află și primarii de Arcani, Bumbești-Jiu și Bălănești.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Informatii neadevarate. Balu ar trebui sa se duca unde ii este locul, si-a batut joc de comuna, iarba de 2 metri, drumurile praf, nu a miscat nimic, doar a cheluit banii. Oamenii sunt satuli de balu, o curva politica sa se duca in cariera in cizme de cauciuc. Cum puteti sa scrieti ca vrea viceprimar. Asa va zice el sa scrieti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here