Bucurii pentru copii din Bălănești, colonia Peștișani și Fărcășești, de la Gorjeanul&Carrefour

572

Campania ” Dăruieşte şi primeşti”, iniţiată de către cotidianul Gorjeanul, căreia i s-a alăturat şi Carrefour Târgu-Jiu, s-a finalizat, vineri, după ce și copiii săraci din comuna Bălănești, din colonia ACH, din Peștișani și cei din Fărcășești și-au primit plasele cu jucării și cozonaci. Echipa Gorjeanul a fost campanie gorjeanul (2)însoțită în teren și de edilii acestor localități, dar și de alte persoane interesate ca și copii din comunele lor să fie astfel ajutate. În ultima săptămâna înaintea Paștelui, jurnaliștii publicației au dus astfel de cadouri la copii săraci din zece comune din județ, campania urmând să continue, anunță administrația ziarului, și anul viitor.

campanie gorjeanul (5)Familiile sărace cu mulţi copii din comunele Bălăneşti, Peştişani şi Fărcăşeşti au primit cu bucurie vizita echipei Gorjeanul, mai ales că întâlnirea cu jurnaliştii, dar şi cu reprezentanţii autorităţilor locale a fost una fructuoasă.
campanie gorjeanul (6)Cei mici au fost cadorisiţi cu plase doldora de cozonaci și jucării, o parte donate de către cititorii fideli ai publicaţiei, iar restul din partea partenerului Carrefour Târgu-Jiu.
campanie gorjeanul (7)Edilul Ovidiu Pungan de la Bălănești, dar și colegul său, primarul Dănuț Bălu de la Fărcășești au însoțit echipa Gorjeanul la întâlnirea cu copiii, ambii fiind bucuroși de vizita primită și de surprizele făcute campanie gorjeanul (8)celor mici. Ambii, dar și părinții copiilor le-au mulțumit tuturor celor implicați în campania umanitară, care a adus atâtea zâmbete și bucurie în familiile sărace.
campanie gorjeanul (9)În Colonia ACH din Peștișani copiilor de aici nu le-a venit să creadă că a venit cineva să le dea jucării, campanieînainte de Paște, la fel de nedumeriți fiind și părinții acestora.
campanie1Reamintim că, în ultimele zile de campanie, reprezentanții magazinelor Carrefour din Târgu-Jiu s-au alăturat demersului umanitar al Gorjeanul, donând numeroase jucării noi copiilor săraci.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here