Bucureşteanul care i-a păcălit pe motreni rămâne după gratii

381

bucresteanGheorghe Grigoroaia, falsul angajator din Bucureşti, care a păcălit peste 150 de motreni, promiţându-le locuri de muncă, rămâne în arest. Iniţial el a primit mandat de arestare pentru 29 de zile în data de 1 octombrie 2010. Ieri, procurorii motreni au luat decizia de a menţine măsura de arestare preventivă cât timp bucureşteanul va fi în stare de judecată.

Procurorii de la Judecătoria Motru au luat, ieri, 1 noiembrie 2010, decizia de a menţine măsura de arestare preventivă a bucureşteanului Gheorghe Grigoroaia, în vârstă de 36 de ani. Măsura de arestare preventivă a lui Gheorghe Grigoroaia va fi menţinută pentru toată perioada cât acesta se află în stare de judecată.

Bucureşteanul a fost reţinut acum o lună

Gheorghe Grigoroaia a fost reţinut pe data de 30 septembrie 2010 de o echipă de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipale Motru, sub coordonarea şefului poliţiei municipale motrene. El a fost prezentat în data de 1 octombrie 2010 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. În urma prezentării acestuia la Judecătoria Motru, s-a dat mandat de arestare pentru 29 de zile.

Activitatea impostorului

Vă reamintim că Gheorghe Grigoroaia prezentându-se sub numele de Stoica Gheorghe şi susţinând că este director executiv la o firmă cipriotă, a indus în eroare peste 150 de motreni, promiţându-le că îi va angaja la societatea comercială pe care o reprezintă. Farsorul a luat de la fiecare persoană dornică de angajare câte 60 sau 65 de lei pe motiv că aceasta ar fi contravaloarea examenului medical necesar angajării.

Astfel, prejudiciul a însumat aproape 8300 de lei, bani strânşi în perioada 27-30 septembrie 2010, cu care presupusul administrator de firmă ar fi urmat să plece în Bucureşti. Planul său a fost dat peste cap de poliţiştii motreni, care au intervenit în timp util, capturându-l şi recuperând întreg prejudiciul. De asemenea, banii au fost restituiţi persoanelor care fuseseră păcălite de escrocul bucureştean.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here