Bratu, out cel puțin o lună

561

Fundașul Doru Bratu continuă să fie un jucător al cărui transfer la Târgu Jiu ridică semne de întrebare cu privire la utilitatea sa. Bratu a stat un an la Steaua fără a juca prea mult din cauza unor probleme medicale, dar nici după transferul la Pandurii n-a reușit să se impună, chiar și în condițiile în care fundașii echipei gorjene au avut parte de un sezon de primăvară de coșmar.
La Târgu Jiu, Bratu a trecut prin toate problemele pe care un jucător profesionist ar trebui să le evite. A greșit nepermis la un meci în care a fost trimis pe teren, a primit un cartonaș roșu fără a fi intrat pe teren, iar acum a pus capac cu un accident pe care l-a făcut cu mașina, accident soldat cu probleme medicale ce-l vor ține pe fundaș departe de gazon o bună perioadă de timp.
Bratu a lovit un parapet cu mașina, aceasta luând ulterior foc. Jucătorul Pandurilor a suferit lovituri la spate pentru care medicii îi recomandă un repaus total de o lună de zile.
Doru Bratu a jucat doar patru meciuri pentru echipa gorjeană în acest retur, două sub comanda lui Cristi Pustai și două de la venirea lui Petre Grigoraș la timona Pandurilor.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here