BPJ Provizoriu, la Pro România Gorj!

4039

În data de 20 iunie 2019, a avut loc o întâlnire a membrilor Pro România Gorj atât din Municipiul Târgu Jiu căt și din teritoriu, în vederea constituirii Biroului Permanent Județean Provizoriu al PRO România Gorj. Temele de pe ordinea de zi au inclus: analiza pe fiecare localitate în parte a rezultatelor obținute la Alegerile Europarlamentare din mai 2019, măsuri organizatorice care vizează perioada următoare de funcționare a partidului, discuţii cu privire la departamentele de specialitate, de asemenea, stabilindu-se calendarul de acţiuni pentru perioada iulie-august 2019.
La această sedință s-a stabilit faptul că, începând cu data de 20.06.2019, Filiala Gorj a partidului Pro România să fie asigurată de un Birou Permanent Județean Provizoriu format din 12 vicepreședinți, 15 membrii precum și un secretar, după cum urmează :
Coica Gabriel- Vicepreședinte
Vîlcu Adrian- Vicepreședinte
Stan Andreea- Vicepreședinte
Chirilă Dănuț- Vicepreședinte
Ratcu Vasile- Vicepreședinte
Gîrniceanu Ion- Vicepreședinte
Khraibani Camelia- Vicepreședinte
Stănulescu Ion- Vicepreședinte
Bidică Mirel- Vicepreședinte
Boar Gligor- Vicepreședinte
Văcaru Claudiu- Vicepreședinte
Dima Viorica- Vicepreședinte
Simionescu Romeo-Secretar
Rînculescu Lavinia- Membru
Sarcină Raluca- Membru
Oprițoiu Lucian- Membru
Lemnaru Constantin- Membru
Bucă Ionuț Cătălin- Membru
Zorilă Corina Octavia – Membru
Dobroiu Alexandru- Membru
Trușcă Alin- Membru
Dobrotă Nicolae- Membru
Ilie Marius- Membru
Burciu Dumitru- Membru
Feraru Alin- Membru
Dragu Mihai- Membru
Văcaru Marius- Membru
Dănăcică Nicoleta- Membru
De asemenea, în cateva organizații locale au fost desemnați președinți interimari, urmând ca in perioada imediat următoare să fie organizate alegeri în toate localitățile din județul Gorj.
În Municipiul Târgu Jiu, Gabriel Coica ocupă funcția de Președinte Interimar Municipal, până la următoarele alegeri interne, oficiale în cadrul partidului.
Și în Organizația Județeană de Pensionari, precum și în Organizația de Femei Gorj, au fost făcute nominalizări, un colectiv de Coordonatori Județeni care o să asigure dezvoltarea echipei la nivelul județului Gorj.
,,Pro Romania Gorj se bucură și de sprijinul altor membri de partid precum dl Tudor Șomăcescu, dl Mădălin Paliță, dl Cristian Carigoiu, sau dl Radu Stoian, care din cauza funcției publice pe care o ocupă, nu pot face parte din Biroul Permanent Județean, dar a căror implicare în acest partid a fost remarcabilă, Pro România Gorj multumindu-le pe această cale”, de Comuanunță Departamentul de Comunicare al PRO ROMÂNIA GORJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here