Blocul cu pietriș, curățat de Edilitara

496

Mai mulți muncitori ai firmei de gospodărire locală pe care o are în subordine municipalitatea vor merge, astăzi la blocul de pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu pentru a curăța acoperișul acestuia de tonele de pietriș depozitat acolo. Alexandru Zaharia, directorul Edilitara SA, afirmă că societatea se implică în rezolvarea problemei pe care Gorjeanul a relatat-o încă de ieri pe larg pentru că lucrurile s-ar agrava dacă nu se intervine acum pentru eliminarea cantității mari de pietriș. Proprietarul garsonierei a constatat că deja plafonul acesteia a făcut “burtă”, existând riscul ca, odată cu venirea zăpezilor, să cedeze sub greutatea mare, iar consecințele ar fi nebănuite.
“Situația a fost adusă și la cunoștința domnului primar Marcel Romanescu și împreună am decis să intervenim în cursul zilei de miercuri pentru a da jos materialul rezultat din refacerea hidroizolației de pe bloc, în așa fel încât să putem să îi arătăm cetățeanului că nu ne e indiferent. Asta chiar dacă apartamentul e proprietate personală și nu e cumpărat din fondul locativ. Acolo unde este nevoie dăm o mână de ajutor și, ca urmare, o echipă de muncitori de-ai noștri va merge acolo, asta după ce un specialist din cadrul societății a făcut verificarea în teren și a stabilit modalitatea în care trebuie să acționăm pentru a îndepărta toată acea cantitate de pietriș”, a menționat Zaharia.
În paralel, proprietarul garsonierei pe plafonul căreia vecinii au depozitat circa 15 tone de pietriș folosit în trecut pentru hidroizolația blocului s-a adresat și Poliției Locale. Acesta a încercat să dea de vecinii săi pentru a-i trage la răspundere, dar nimeni nu i-a mai deschis ușa și, ca urmare, speră ca autoritățile să îl ajute și în găsirea vinovaților. Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu-Jiu, Alexandra Petrița, a menționat că agenții au făcut deja primele verificări în teren. “În perioada următoare vor fi contactați reprezentanții legali ai asociației de proprietari, precum și proprietarii imobilelor aflate la etajul superior din blocul respectiv. În urma verificărilor ulterioare și a constatărilor, polițiștii locali vor fi urmate demersurile prevăzute de legislația în vigoare”, a menționat Petrița.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here