Biserica ,,Sf. Apostoli Petru şi Pavel’’ din Târgu-Jiu, gazdă a evenimentului ,,Aşteptând Naşterea Domnului’’

3964

După ce zilele trecute a găzduit serile duhovniceşti FILOCALIA, Biserica cu hramul ,,Sfinţii apostoli Petru şi Pavel’’ din municipiul Târgu-Jiu este din nou locul de desfăşurare al unui eveniment cultural-religios.
Marţi, 17 decembrie 2019, lăcaşul de cult religios a fost începând cu ora 18.00, gazda unei manifestări intrate deja în tradiţia activităţilor din această perioadă a anului: recitalul de colinde şi cântece religioase ,,Aştepând Naşterea Domnului’’. Recital este oferit de către corala ,,Sfinţii apostoli Petru şi Pavel’’, dirijor prof.dr. Mihaela Sanda Popescu, de la Şcoala Populară de Artă din Târgu-Jiu, iar evenimentul muzical a avut ca invitaţi pe soliştii Maria Diana Neagoe şi Lucian Ion Medar.
Toţi cei pasionaţi de colinde şi cântece religioase tradiţionale au fost aşadar aşteptaţi, marţi, 17 decembrie a.c., de la ora 18.00, să treacă pragul Bisericii ,,Sfinţii apostoli Petru şi Pavel’’ din Târgu-Jiu, şi să se bucure de marea Sărbătoare ce se apropie, la evenimentul muzical-religios ,,Aşteptând Naşterea Domnului’’.
Marius Stochiţoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here