Bîldea a anunțat noul viceprimar de Telești! Nu va fi de la ALDE

628

Romulus Bîldea va rămâne consilier al noului primar de Telești, Ion Mischie, ales duminică, în timp ce la prima ședință de Consiliu Local, se va stabili și viceprimarul localității. Acesta va fi social-democratul, Gabriel Popescu, în prezent, și el, consilier personal al primarului ales al localităţii, Ion Mischie, edilul fiind, de asemenea, de la PSD. Bîldea a subliniat, marți, că postul nu va fi încredințat ALDE, deoarece PSD nu are nevoie de majoritatea cu acest partid, chir dacă social-democrații respectă totuși alianța de la nivel central.

În cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc, ieri, la sediul PSD Gorj, șeful de campanie al PSD la Telești, Romulus Bîldea, a explicat că primarul ales al comunei este unul foarte bun pentru localitate, el și cetățenii bucurându-se de succesul social-democrat. “Mă bucur că am câştigat aceste alegeri, aşa cum era previzibil şi ne aşteptam. Rezultatul obţinut este unul foarte bun, 62,6%. Sunt sigur că domnul Mischie va fi un primar foarte bun. De ieri, am trecut la treabă, alegerile s-au terminat, avem de muncă”, a spus Bîldea. Acesta a explicat că postul de viceprimar al comunei nu va rămâne neocupat. “Postul de viceprimar va aparţine PSD-ului. Vom face numirea în ziua în care va depune jurământul domnul Mischie, în aceeaşi şedinţă și zi. Gabi Popescu va fi viceprimar”, a precizat Bîldea, într-o conferinţă de presă a PSD Gorj. Gabriel Popescu a fost consilier local PSD în comuna Teleşti în perioada 2012 – 2016, iar din 2016 a ocupat funcţia de consilier personal al fostului primar, Romulus Bîldea.

Vulpea de la ALDE
Fostul primar a menționat, în conferință, că PSD nu are nevoie de ALDE la Telești. “Respectăm, însă, înțelegerile de la nivel central” a ținut să precizeze Bîldea, dând, de înțeles că nu crede declarația lui Cristian Mischie de la ALDE că nu vrea postul de viceprimar. “Vulpea când nu ajunge la struguri, zice că sunt acrii”, a menționat liderul PSD Telești.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here