Bibliotecarii, invitați la un workshop pe tema migrației

457

Bibliotecarii din România și Republica Moldova pot lua parte, în luna octombrie, la un workshop pe tema migrației. Cei interesați să participe trebuie să trimită o scrisoare de motivație și una de recomandare până la data de 15 august.

Workshop-ul cu tema ”Integration of new citizens. The role of public libraries in immigrants naturalizing” se va desfășura în periaoda 24-25 octombrie și este inițiat în baza unui parteneriat Goethe Institut Bukarest – Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) – Asociația Bibliotecarilor din România (ABR) – Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM). Potrivit distribuției participanților între parteneri, ANBPR are posibilitatea de a invita anul acesta opt participanți din rândul membrilor proprii, dintre care cinci participanți din țară și trei participanți din București. Persoanele interesate să se înscrie la workshop sunt rugate să trimită o Scrisoare de Motivație (care să reflecte experiența anterioară în domeniul migrației și intențiile de dezvoltare de servicii de bibliotecă dedicate), precum și o Scrisoare de recomandare asumată de către conducerea instituției aparținătoare, la adresa de email anbpr_ro@yahoo.com, cu Subiectul ”Înscriere Workshop Goethe Institut Bukarest” până la data de 15 august 2016, inclusiv.
”Pentru a asigura o cât mai bună diseminare a informațiilor post-eveniment, încurajăm înscrierea ca participanți a persoanelor realmente interesate de problematica migrației și a serviciilor asociate, cu cele mai bune premise de a replica experienta Goethe Institut în teritoriu, cu maximum de beneficii și impact”, transmit reprezentanții ANBPR. Persoanele selectate pentru a participa vor fi anunțate pe website-ul ANBPR până cel tâziu la data de 31 august 2016.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here