Berca, racul din Consiliul Local Târgu-Jiu

539

Jocul de-a demisia din Consiliul Local Târgu-Jiu făcut de consilierul PDL Eduard Berca, în aceste ultime două zile, arată, încă o dată, instabilitatea de care poate da dovadă liderul pedeliştilor din municipiu. Supărat că nu îi poate asigura locul său amicului Traian Crăc şi că în locul său poate promova legal fratele afaceristului Marius Benegui, Berca şi-a retras demisia, acţionând la fel ca racul. De altfel mersul înapoi în politica de pe malul Jiului îi face cinste lui Eduard Berca, cel care nu a repurtat rezultate notabile în meseria de politician.

Consilierul democrat-liberal Eduard Berca a anunţat ieri că a revenit asupra deciziei demisiei pe care şi-a depus-o doar cu o zi în urmă din Consiliul Local Târgu-Jiu, motiv pentru care şi-a şi retras cererea pentru care a făcut turul televiziunilor în ultimele zile. Berca a dat vina pe colegii din PDL care l-ar fi convins de colegi să revină asupra demisiei, aceştia solicitându-i să rămână în continuare în Consiliul Local pentru a promova proiectele de care acesta se plângea, în ultimele zile, că-i rămân pe hârtie.
Berca a avut noroc pentru că demisia unui consilier local se validează doar în şedinţa lunară a Consiliului Local, care se desfăşoară la sfârşitul fiecărei luni, că altfel nu ar mai fi putut să le facă membrilor PDL pe plac.
Se ştie însă că Berca a făcut jocul de-a demisia pentru a-i facilita accesul în Consiliul Local lui Traian Crăc, dar pentru că Gheorghe Benegui ar fi intrat pe locul vacant, potrivit listei de aleşi ai PDL, Berca a dat înapoi.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here