Bebeluş făcut cu un septuagenar?! – Mamă la doar 14 ani

441

batranul (1)Eleva de numai 14 ani care susţinea recent că a fost lăsată însărcinată de un bătrân de 77 de ani din Târgu-Jiu, pe care l-a şi reclamat la poliţie, a devenit mamă.

Minora a născut sâmbătă o fetiţă sănătoasă, în prezent şi mama şi bebeluşul fiind internaţi în spital.

Iniţial fata nu a dorit să păstreze copilul, la fel cum nici mama sa nu dorea acest lucru şi nici concubinul acesteia, asta probabil şi pentru că toţi locuiau sub acelaşi acoperiş. Minora se pare, însă, că mai stătea uneori şi în Târgu-Jiu, într-un apartament al bunicii sale, reprezentanţii Centrului Maternal demarând o anchetă pentru a stabili dacă fata va avea, aici, condiţii potrivite pentru a locui cu nou-născutul, după externare. „Am ştiut iniţial că fata stătea cu mama ei la concubin, în Drăguţeşti, dar se pare că nu locuia numai acolo. Mai stătea şi la un apartament din Târgu-Jiu. Nu are condiţii pentru a sta cu copilul. Noi vrem să o luăm la noi, deja am început demersurile”, a declarat Gheorghe Milosteanu, directorul Centrului Maternal Târgu-Jiu.
Fata nu are acte
mama feteiMinora nu are buletin, deşi ar fi trebuit să deţină un astfel de act, pentru că a împlinit 14 ani cu mai multe luni în urmă. Pentru acest lucru, însă, ar trebui să o ia cineva în spaţiu, pentru că inclusiv mama sa are domiciliul trecut pe Polovragi, de unde este de loc, şi nu pe Drăguţeşti, unde locuieşte în prezent. Potrivit lui Milosteanu, primul lucru de care se va ocupa va fi acela de a-i face buletin minorei pentru că, ulterior, să îi poată face acte şi bebeluşului pe care l-a adus pe lume sâmbătă.
Septuagenerul, tată sau nu?
Cât despre paternitatea copilului, aceasta este o altă problemă care tinde să rămână nerezolvată. „Fata este foarte evazivă în explicaţii. Nu spune al cui este copilul şi nici dacă a avut într-adevăr relaţii cu bătrânul. Din câte ştim noi, în apartamentul în care se ducea şi mai stătea, locuiau şi câţiva băieţi de liceu. Poate se întâlnea cu ei”, a declarat Milosteanu, care a mai spus şi că ancheta va continua. Singura care, însă, poate face lumină în această privinţă este fata, în prezent aceasta refuzând să dea declaraţii, deşi în urmă cu două săptămâni susţinea, la poliţie, că a întreţinut relaţii sexuale cu un bătrân în vârstă de 77 de ani.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here