Beat la volan, un șofer din Căpreni s-a oprit cu mașina în gard. Ce au descoperit polițiștii după verificări

606

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Căpreni, este cercetat de polițiști pentru două infracțiuni, după ce, ieri, a intrat cu autoturismul Opel într-un gard, pe strada Ștefan cel Mare, din Târgu-Jiu. Polițiștii susțin că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a condus mașina, deși avea acest drept suspendat.

”La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu, care au constatat că un tânăr de 21 de ani, din comuna Căpreni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în gardul unui imobil. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană care are suspendat acest drept și aflată sub influenţa alcoolului. Bebe Mîndruț va suporta și pagubele făcute în urma tamponării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here