Baza exterioară de tratament de la Săcelu se deschide sâmbătă! Salariații CE Oltenia au intrare gratuită la bazine

511

Pregătirile pentru deschiderea bazei exterioare de tratament de la Săcelu sunt pe ultima sută de metri, susține șeful Departamentului Administrativ și Servicii a CEO, Ion Rușeț. Conform Contractului Colectiv de Muncă, minerii și energeticienii companiei, au intrare gratuită la bazinele care se deschid oficial pe 16 iunie, la fel ca și copiii cu vârsta de până la 10 ani. În weekend adulții vor achita 13 lei de persoană pentru a intra la bazinele bazei exterioare de tratament, în timpul săptămânii prețul fiind de 10 lei. Elevii și studenții plătesc doar 8 lei de persoană.

Reprezentanții Complexului Energetic Oltenia au realizat în ultima perioadă mai multe reparații la plaja bazei exterioare de tratament, la bazine și la cabine, a anunțat, ieri, directorul Ion Rușeț care spune că, sâmbătă dimineața, se deschide oficial sezonul de vară de la Săcelu. Baza interioară se va deschide mai târziu, directorul unității fiind Constantin Vamvu, cel care a preluat funcția după Cherciu.
În această vară, minerii și energeticienii CEO au gratuități la intrarea în baza de tratament, mai exact salariații companiei pot intra gratuit la bazine, conform prevederilor din CCM. Gratis la bazine intră și copiii cu vârsta de până la 10 ani, în timp ce restul elevilor și studenților vor achita 8 lei la intrarea în baza exterioară.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here