Bătut şi la bar şi la spital

371

prezentare_html_m6b76cee5Trei tineri din oraşul Rovinari l-au atacat pe un altul în timp ce se afla într-un bar din localitate. Victima a mers la Spitalul Oraşului Rovinari, unde au venit şi cei trei suspecţi care au continuat să-l bată.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au identificat şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări, 3 tineri suspectaţi de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţii, A.D.C., de 26 ani, R.D.P., de 24 ani şi A.M.A., de 23 ani, toţi din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, în jurul orelor 01:00, în timp ce se aflau într-un bar din localitate, au exercitat acte de violenţă fizică asupra unui alt tânăr, P.C.V., de 21 de ani, din Rovinari. Victima s-a deplasat la Spitalul Oraşului Rovinari – Secţia Urgenţe, fiind însoţită de către T.M.C., de 27 ani, din aceeaşi localitate. Aici au venit şi cei trei suspecţi care au continuat actele de agresiune fizică asupra celor doi, în timpul altercaţiei fiind spart şi geamul termopan de la uşa de intrare în camera de urgenţă a unităţii medicale.

În jurul orelor 01:40, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi cu privire la cele întâmplate, prin apelul de urgenţă 112, chiar de către victima P.C.V..

La scurt timp de la sesizare, suspecţii A.D.C., de 26 ani, R.D.P., de 24 ani şi A.M.A., de 23 ani au fost depistaţi de către poliţişti şi conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari pentru continuarea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Urmează ca în funcţie de rezultatul cercetărilor, poliţiştii să dispună împotriva suspecţilor, măsuri prevăzute de Codul de procedură penală.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here