Bătrân împuşcat cu un pistol cu bile, în Cătunele

1344

Un bărbat a fost reținut, aseară, după ce a folosit un pistol cu bile și a rănit un bătrân în zona capului. Altercația a avut loc în comuna Cătunele și ar fi început pentru o bucată de pământ.

„La data de 7 iulie,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, din comuna Cătunele, despre faptul că un consătean de 48 de ani, l-ar fi agresat fizic pe tatăl său, de 70 de ani, folosind un pistol cu bile. Primii polițiști care au ajuns la fața locului l-au prins pe bărbatul de 48 de ani, l-au încătușat și condus la sediul poliției, pentru cercetări. O echipă compusă din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru, Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciului de Investigații Criminale a efectuat cercetări și a stabilit că evenimentul semnalat s-a produs pe fondul unui litigiu mai vechi, privind dreptul de proprietate, asupra unui un teren, cu imobil. În timp ce persoanele implicate se aflau pe terenul respectiv, de pe raza comunei Cătunele, bărbatul de 48 de ani ar fi folosit un pistol cu bile de tip airsoft, nesupus autorizării și ar fi tras mai multe focuri în direcția bărbatului de 70 de ani, iar două dintre proiectilele trase l-au rănit pe acesta, în zona urechii stângi, producându-i leziuni ușoare, care nu au necesitat internarea în spital. În timpul cercetărilor, persoana vătămată a fost prezentată Serviciului de Medicină Legală Gorj, ocazie cu care, din concluziile raportului de constatare medico-legală, a rezultat că necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, ca urmare a leziunilor suferite„, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. De asemenea, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 48 de ani, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here