Bătrân din Rovinari, lăsat fără mașină! Ce au descoperit polițiștii

1518

Un bărbat de 77 de ani, din Rovinari, a fost depistat, astăzi, de polițiștii din localitate, în timp ce conducea un autoturism, desfăşurând activităţi de transport de persoane contra cost, fără a fi autorizat în acest sens.

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au identificat în trafic, pe strada Trandafirilor din oraș, un bărbat de 77 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce efectua transport rutier public de persoane contra-cost pe ruta Rovinari –Târgu-Jiu, fără a deține autorizație taxi valabilă sau copie conformă valabilă.

În cauză, conducătorul auto a fost sancționat de polițiști conform prevederilor Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare și a celor două plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

Totodată a fost dispusă suspendarea dreptului de utilizare a autoturismului în cauză, pe o perioadă de 6 luni de zile”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here