Bătaie pe izlazul comunal din Căpreni

470

Doi tineri din comuna Căpreni sunt cercetați de polițiști, în urma unui scandal care a avut loc duminică, pe izlazul comunal. Aceștia au ajuns la Poliție, după ce un bărbat de 25 de ani a mers la Centrul Medical Căpreni și a declarat că a fost agresat de o persoană necunoscută, iar medicul a sunat la 112.

”La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că tânărul de 25 de ani, împreună cu unchiul său de 46 de ani, în timp ce se deplasau la o proprietate pe lângă izlazul comunal, au găsit trei persoane de sex masculin, cu un atelaj, care coseau iarba, iar în urma discuţiilor privind încălcarea proprietății, au fost agresați fizic.

În urma verificărilor efectuate de polițiști au fost identificaţi doi bărbați de 23 și 46 de ani, ambii din comuna Hurezani, bănuiți de săvârșirea faptelor, care au fost conduși la sediul poliției pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei.

Cercetările continuă în cadrul unui dosarul penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here