Bătaie ”La Academie”, încheiată cu rețineri

1377

O noapte de distracție în club s-a transformat în coșmar pentru patru tineri. Trei dintre ei au ajuns în arest, pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar unul la spital, după ce s-au luat la bătaie în localul ”La Academie” din Motru. Printre cei care au ajuns în arest se află și o tânără de 26 de ani, care ar fi angajata unui restaurant din Malta. Totul ar fi pornit, spun anchetatorii, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unor discuții contradictorii între cele două tabere. ”Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în timp ce se aflau în incinta unui local public, de pe raza municipiului Motru, doi bărbați de 31, respectiv 32 de ani, din comuna Balta, judeţul Mehedinţi și municipiul Motru, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui tânăr de 25 de ani, din localitate, în urma unor discuţii contradictorii, provocate de o tânără de 26 de ani, din aceeași localitate. Cercetările au fost extinse și față de aceasta pentru provocare de scandal și tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj. Scandalul nu a fost surprins de camerele de supraveghere, întrucât patronul clubului susține că DJ-ul ar fi scos aparatura din priză, din greșeală.
Tânăra se afla în local cu bărbatul care a ajuns la spital. Aceasta s-ar fi certat cu cei doi agresori, care ar fi vrut să-i dea o lecție, intervenind amicul său să o apere. Victima este administratorul unei firme și a obținut deja un certificat medico-legal din care rezultă că are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri. În urma audierilor, procurorii au aflat că ar fi fost atacat cu pumnii și picioarele, iar fata l-ar fi lovit pe unul dintre agresori cu o sticlă în cap, ”în legitimă apărare”. La rândul lor, cei doi reținuți au spus că femeia le-ar fi arătat gesturi obscene.
”Tocmai plecasem acasă, pe la 01.30. S-a întâmplat pe la 03.30. E foarte greu să ne dăm seama ce s-a întâmplat, a fost un alt DJ care a scos unitatea de la camera de luat vederi din priză. Este vorba de o fată despre care spun ei că i-a provocat. Nu cred că o fată i-ar fi putut provoca. Cei doi tineri reținuți au mai provocat scandal. Unul permanent caută scandaluri doar făcând glume, pare un tip inteligent, dar când bea și când are tovarășii pe lângă el reacționează violent. Am înțeles că s-au luat de o tânără, care ar fi dat cu sticlele către ei, le-ar fi dat cu sticla în cap. Cred că și eu făceam la fel, s-a apărat. Nu te iei de o femeie, eu nu m-aș lua de o femeie. Lucrurile s-au petrecut spre finalul discotecii, el s-a băgat să o apere, cel care a fost lovit. S-au făcut de râs, e un lucru care ne face de râs. A fost și paza aici, dar lucrurile s-au întâmplat în două-trei minute. Am și avut discuții acum câteva luni cu ei și le-am spus să nu provoace scandal. Sunt agresivi și verbal și fizic. Nu trebuie să dai într-o femeie”, a mărturisit Dan Simionescu, administratorul localului.
În urma declarațiilor, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru au decis să nu îi prezinte pe cei trei tineri în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă o măsură mai blândă.
Loredana Fîciu

2 COMENTARII

  1. Danut , dar cand iti fac vânzare de 5-10 milioane e bine , si cand ei sunt singuri clienți in localul tau nu le zici nimic , nici agenți de paza permanenta nu ai , au venit baieti de pe intervenție ca la cat esti de chitră nu ai vrut sa dai 60 de lei la unu de la Teamguard sa stea…declari lucruri doar ca sa te scoți pe tine bine , cum ai facut mereu …

  2. Ceea ce se intampla mereu e faptul ca de cate ori se solicita imaginile de pe camere..acestea niciodata nu functioneaza, din diferite motive :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here