Baschetbalist târgujian, executat silit pentru neplata creditului ipotecar

512

Un tânăr baschetbalist târgujian va rămâne fără apartamentul dobândit în urma contractării unui credit bancar. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj, prin Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Fizice, va organiza mâine, 22 septembrie, o licitaţie publică pentru vânzarea imobilului lui Remus Leon Focşanu, fost membru al echipei de baschet a Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Pentru că nu a făcut faţă plăţii ratelor pentru împrumutul contractat de la o unitate bancară, un jucător de baschet din municipiul Târgu-Jiu, în vârstă de numai 26 de ani, va rămâne fără apartament. O licitaţie de vânzare a imobilului lui Remus Leon Focşanu va fi organizată mâine, de către reprezentanţii AJFP Gorj, la sediul instituţiei, din strada Siret, municipiul Târgu-Jiu. Preţul de pornire pentru apartamentul cu 4 camere din Târgu-Jiu este de 92.500 de lei, fără TVA.
“În ziua de 22, luna septembrie, anul 2016, ora 11.00, în localitatea Târgu-Jiu, strada Siret, nr. 6, se vor vinde prin licitaţie publică următoarele bunuri mobile şi imobile, proprietate a debitorilor: Focşanu Remus Leon, cu domiciliul în Târgu-Jiu, Aleea Teilor, bloc 13, scara 4, ap. 15, etaj 4, judeţul Gorj, dosar de executare 2163666 – apartament cu 4 camere şi dependinţe, cu suprafaţa utilă de 73,92 mp, balcon în suprafaţă de 2,57 mp, situat în Târgu-Jiu, str. Teilor, bloc 13, scara 4, ap. 15, etaj 4, judeţul Gorj, preţ de pornire 92.500 de lei (fără TVA), credit Banca Comercială SA, sarcini – ipotecă legală”, astfel sună anunţul de vânzare postat de AJFP Gorj.
Remus Leon Focşanu figurează pe site-ul Federaţiei Române de Baschet ca jucător de baschet, însă neafiliat la o echipă. Acesta a făcut parte din echipa universitară de baschet a Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, unitate de învăţământ superior pe care a absolvit-o în vara acestui an. Baschetbalistul a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale, în iulie devenind licenţiat în “Educaţie Fizică şi Sportivă”.
Anunţul privind această licitaţie de vânzare a apartamentului lui Remus Leon Focşanu se regăseşte pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, la rubrica “Valorificarea prin licitaţie a bunurilor sechestrate”. “Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitaţie, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire al licitaţiei; împuternicirea persoanei care îi reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul Registrului Comerţului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; dovada emisă de creditorii fiscali că nu au obligaţii fiscale restante, urmând să se prezinte la data stabilită pentru vânzare şi la locul fixat în acest scop, documentaţia pentru înscriere se depune cu o zi înaintea datei de licitaţie”, se arată în anunţul emis în acest sens de către Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here