Baschet / Liga Națională de Baschet Masculin – Energia a urcat pe locul 4

488

Trupa lui Antonis Constantinides a reușit o victorie extrem de importantă, Energia învingând cu 78-66 (20-17, 24-16, 7-16, 27-17) pe U BT Cluj Napoca.
Partida a fost una echilibrată în primul sfert, unul în care diferența a făcut-o doar ultima reușită a lui Porter Troupe, care cu o aruncare de trei puncte a stabilit scorul după primele zece minute de joc, scor 20-17. Sfertul secund a fost unul în care echipa gorjeană a fost mai exactă în ofensivă, ceea ce a condus la o diferență mai mare pe tabela de marcaj, un alt coș de trei puncte fiind cel care a stabilit scorul pauzei, Milosevic punctând pentru 44-33, un scor care dădea impresia unui succes facil pentru Energia. Nu a fost așa pentru că sfertul al treilea a fost unul de coșmar pentru suporterii gorjeni. Energia a înscris doar șapte puncte, iar cu o intercepție în ultimele secunde Turner a dus echipa oaspete la doar o posesie în spatele Energiei, iar ultimele zece minute se anunțau extrem de tensionate. Din nou aparențele au înșelat, Energia s-a concentrat mai bine pe final de joc și nu a lăsat nicio șansă clujenilor. Cu un Watson din nou în zi de grație, Energia a dominat clar ultimul sfert, l-a câștigat cu 27-17, iar meciul s-a încheiat cu un succes meritat pentru echipa gorjeană, scor 78-66.
Watson a fost cel mai bun jucător de pe teren, a înscris 23 de puncte și a fost secondat de Milosevic, care a terminat cu 17 puncte marcate. De partea cealaltă, Hargrove a fost cel mai bun marcator al oaspeților, jucătorul clujenilor marcând 14 puncte contra Energiei.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here