Barbu, într-o negociere financiară înregistrată cu primarul Chivu

497

Fostul preşedinte al PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a aruncat, la finalul săptămânii trecute, în spaţiul public o informaţie importantă care dacă se va concretiza va clarifica în sfârşit numeroasele bănuieli legate de existenţa unui aşa-zis blat al liderilor liberali cu progresistul de la Rovinari, Laurenţiu Chivu. Morega a declarat, vineri, că negocierea purtată de Chivu şi senatorul PNL Tudor Barbu, ţinută la o terasă din Târgu-Jiu, săptămâna trecută, ar fi fost înregistrată, liberalul anunţându-l pe primarul UNPR că nu ar vrea să plece “sărac de la Gorj”. Barbu a negat existenţa unei astfel de discuţii, dar a menţionat că o astfel de înregistrare a dissuţiei sale cu Chivu putea să se fi făcut.

Morega susţine că la prima parte a negocierii înregistrate ar fi participat şi Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj, care în final s-ar fi retras. În prezenţa lui Vâlceanu însă Barbu i-ar fi spus lui Chivu că el nu vrea să plece sărac de la Gorj, dându-i, se pare de înţeles, că îl va lăsa în funcţie contra cost pe primarul interimar. “Din câte am înţeles, dintr-o discuţie care, se pare, a şi fost înregistrată la un restaurant, la care au fost cei doi vicepreşedinţi ai PNL-ului, Barbu şi Vâlceanu împreună cu Chivu, Barbu ar fi spus ceva de maniera aceasta: «Eu sigur nu voi rămâne în Gorj, dar nu vreau nici să plec sărac din Gorj. Tu îţi faci treaba cum consideri de cuviinţă, ce probleme ai mie îmi spui, iar eu achesez la rezolvarea lor». Iată că s-ar putea spune că a achesat şi Vâlceanu la propunerea lui Barbu ca Laurenţiu Chivu să rămână primar în continuare. Să nu uităm că Chivu şi Barbu au făcut parte ambii din PP-DD”, a declarat Morega, care susţine că încearcă să intre în posesia înregistrării în cauză.
Barbu a susţinut că discuţiile sale cu Laurenţiu Chivu se poate să fi fost înregistrată, deoarece s-a purtat în spaţiul public la o terasă din Târgu-Jiu, el neavând nimic de ascuns. “Dacă există o înregistrare să fie făcută publică”, a declarat Barbu la Radio Infinit, cu menţiunea că dacă negocierea sa ar conţine lucruri oneroase, ilegale el îşi va da demisia din partid.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Stie Morega cum se fac aceste negocieri ? Inseamna ca la sutele de sefi de institutii publice numiti de el cand era seful PNL Gorj a incasat mii de miliarde spagi . De acele vremuri de ce nu vorbeste , daca scot si altii inregistrarile lui de atunci ? El vorbeste de Dan Valceanu ? Pai Dan Valceanu e fata mare pe langa Morega , e singurul care mai face opozitie caracatitei rosii de la Gorj .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here