Bancu îl laudă pe Mulţescu: “Noul antrenor este punctul nostru forte”

542

Antrenorul Gigi Mulţescu pare să fi venit la timpul potrivit în Cetatea Banilor. Primele meciuri disputate de Craiova în acest presezon au arătat o formaţie ofensivă şi combinativă, pe placul capricioşilor suporteri olteni. De altfel, noul antrenor pare să le fi intrat la inimă şi jucătorilor. Unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti ai “juveţilor”, Nicuşor Bancu, a declarat, pentru csuc.ro, că Mulţescu este principalul transfer al formaţiei alb-albastre: “Noul antrenor este un punct forte. Sunt sigur că modul în care ne-am antrenat sub conducerea noului staff tehnic se va vedea în meciurile oficiale, unde vom câștiga multe puncte. Chiar dacă în primul meci am început mai slab, de la o partidă la alta s-a văzut mâna antrenorului. Domnul Mulțescu a venit cu antrenamente noi, cu altă gândire, ne-a ajutat să punem în practică tot ceea ce ne-a cerut și astfel am obținut rezultate pozitive în ultimele partide”.
Bancu speră ca noul stil de joc imprimat de Mulţescu să readucă lumea la stadion. Acesta a declarat, pentru site-ul oficial al grupării din Bănie, că deja le simte dorul suporterilor. Mijlocaşul oltean a punctat faptul că victoria cu Zenit, deşi a venit într-un meci amical, a fost una de moral.
“S-a văzut și în meciul cu Zenit că avem forță, am alergat foarte mult, deși eram la mijlocul perioadei de pregătire. Sunt convins că în campionat vor fi meciuri mai grele decât cel cu Zenit, întâlnim echipe care ne cunosc mai bine, dar sunt sigur că vom putea trece de ele. Îmi lipsesc prietena și familia, dar și meciurile de acasă cu suporterii noștri fantastici pe care abia aștept să-i revăd”, a admis Bancu.
Un alt plus al Craiovei este, în opinia lui Bancu, omogenitatea. “Jucăm împreună de doi-trei ani și suntem mult mai puternici, mult mai legați ca relații de joc și acest lucru ne va ajuta. Sper să am un aport foarte bun la echipă și să reușim rezultate bune în acest campionat”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here