Băiatul secretarului de la Primăria Bâlteni, din nou după gratii

410

foto saftoiuRobert Constantin Săftoiu, fiul secretarului de la Primăria Bâlteni, a ajuns din nou după gratii. După ce a fost reţinut luna trecută pentru furtul dintr-o societate comercială, acesta a fost din nou arestat, tot pentru furt. De data aceasta pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru 20 de zile.

Fiul secretarului de la Primăria Bâlteni pare că nu se poate ţine departe de arest. După ce a fost reţinut fiind acuzat că, vara trecută, împreună cu alţi tineri, a furat de mai multe ori dintr-o societate comercială, acesta a fost lăsat liber. Oamenii legii au continuat, însă, cercetările, descoperind că acesta este autorul mai multor furturi de acest fel şi din alte magazine din localitate. „Din investigaţiile efectuate până în prezent, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 08/09.06.2010, respectiv în noaptea de 25/26.09.2010, suspectul a pătruns prin efracţie în două localuri aparţinând unor societăţi comerciale din Bâlteni, iar de aici a sustras bani şi bunuri, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de 17 000 lei”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Tânărul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru furt din societăţi comerciale. Procurorii au hotărât să elibereze pe numele său un mandat de arestare pentru 20 de zile, acesta fiind suspectul principal în două cazuri de furt.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here