Avocatul Pecingină s-a dezbrăcat de haina PNL şi a îmbrăcat-o pe cea a PDL

249

PecinginaGheorghe Pecingină, avocatul care a prestat şi prestează pentru persoanele luate sub aripa Asociaţiei Eurojob, conduse de Ion Răuţ, a revenit în PDL.

Pecingină a fost până în 2007 membru al Partidului Democrat, dar venirea la cârma organizaţiei a lui Ionel Manţog l-a făcut pe acesta să părăsească partidul, înscriindu-se, după ceva timp, în PNL. ,,Mi-am găsit recent carnetul de partid, am fost în PD din 2002 până în 2007”, a declarat joi, zâmbind, Gheorghe Pecingină. Schimbând macazul, avocatul a făcut apoi parte din rândul liberalilor pe perioada cât organizaţia a fost condusă de Dan Ilie Morega, a stat puţin şi din mandatul lui Dian Popescu, dar în urmă cu vreo trei luni a decis că nu se mai regăseşte în PNL. Are, de altfel, o părere destul de critică la adresa preşedintelui PNL, Dian Popescu, despre care declară că nu ar fi avut ce căuta la sărbătoarea minerească de la Cîlnic, acesta venind acolo cu jeep-ul.

Vindecă ,,bubele”, din interior

Şi astfel, după aproape 4 ani de liberalism, Pecingină a revenit acasă, la democraţi. Deşi nu a mai prins însă alegerile interne a primit o funcţie de conducere în fruntea Comisiei Juridice a organizaţiei, şi se declară foarte mulţumit. Acesta susţine că punctele slabe depistate în procesele în care a reprezentat muncitorii din Gorj îl ajută să repare problemele ridicate de simplii salariaţi din judeţ, direct din interior.

Viitor consilier municipal

Pecingină figurează, de asemenea, pe lista de potenţiali consilieri municipali ai PDL Gorj, care vor trece printr-un sondaj de opinie, în luna septembrie. Avocatul şi-a valorificat şansele şi susţine că poate să figureze în noul Consiliu Municipal care va fi ales anul viitor. Are însă nevoie de un loc fruntaş în lista de consilieri PDL, iar dacă, aşa cum deja se vehiculează, subprefectul Marcel Romanescu va candida pentru şefia Primăriei Târgu-Jiu, avocatul are şanse de reuşită.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here