Austria recrutează muncitori pentru livrarea și asamblarea mobilei

1148

O nouă ofertă de muncă în străinătate, care poate fi accesată și de către persoanele din judeţul Gorj. Austria caută 30 de muncitori, care să livreze şi să monteze mobilă la domiciliul clienţilor. Salariul este între 24.000 şi 42.000 de euro pe an, în funcţie de calificare.
Locurile de muncă necesită calificare profesională, încheiată cu examen (certificat de calificare), experienţă ca tâmplar şi carnet de conducere categoria B. Se cer, de asemenea, cunoştinţe de limba germană. Personalul livrează şi asamblează mobilierul la domiciliul clientului.
Angajatorul asigură, pentru primele două luni, gratuit, cazare şi mic dejun. De altfel, angajatorul poate să asigure costurile pentru obţinerea carnetului de conducere categoria C. Contractul este pe perioadă nedeterminată.
Angajarea se face cât mai curând posibil. Persoanele interesate de această ofertă de lucru vor trebui să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj pentru a se înregistra în baza de date şi a fi îndrumate ce au de făcut.
Pentru a se înregistra în baza de date a serviciului EURES, doritorii gorjeni trebuie să se prezinte la sediul AJOFM Gorj cu un dosar care să conţină cazierul judiciar, o adeverinţă de la medic «apt de muncă, clinic sănătos» şi buletinul.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here