Audit dispus de Consiliul Judeţean la DGASPC Gorj

697

De câteva zile, la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj se desfăşoară un audit trimis de Consiliul Judeţean. Auditul s-a dispus de către Ciprian Florescu, urmare a unor sesizări făcute de directorul economic al DGASPC Gorj, Dorela Mischie. Cea din urmă a acţionat în judecată instituţia condusă de către directorul DGASPC Gorj, Dumitru Cotrună, procesul aflându-se acum la Curtea de Apel Craiova.
Mischie a cerut de mai multe ori un audit la direcţie, nemulţumită fiind de faptul că ar fi obligată la comiterea unor ilegalităţi, ea fiind nevoită să-şi pună viza de control preventiv pe acte ilegale. Directorul economic al DGASPC a refuzat, de exemplu, să avizeze o serie de lucrări de investiţii, ca și cele de la Dobriţa, ajunse şi în atenţia procurorilor.
Audiul în cauză al CJ Gorj nu priveşte şi solicitările Sindicatului Ambulanţa, transmise noii conduceri a instituţiei.
A.Stoica

4 COMENTARII

  1. De unde a avut bani sa si ia X5 …..director si sef de cabinet la Costree erea si inainte si avea o rapciuga de masina.Poate o fi cumva ….nu stiu sigur….vrea legătură cu licitațiile pt catering….cu raitaru sau cu….bazinul de la dorita…..sau angajarile de care vorbeste Aldescu .ale soției dir Zisu ….ale fratelui secretarei Taraba…..ale notei fostei fir Sandu…..dar dl Florescu l tine in brate ca si Costree…..si Doru i înjură pe unde prinde….las ca vin alegerile si mai vede pod voturi de la protectie când o veni Grupa înapoi.

  2. Se mănâncă între ei precum corbii.Dragan ….COTRUNA si Andrita fac legea pe achiziții….mischie e director doar pe hartie ca oricum nu o ia nimeni in calcul……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here