Audieri după percheziții, fără nicio reținere

478
????????????????????????????????????

După cele 30 de percheziții efectuate, miercuri, de ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în Gorj, Mehedinți, Teleorman, Ialomița, Ilfov și în municipiul București, șase persoane au fost conduse la audieri, la sediul IPJ din Târgu-Jiu. Ancheta este efectuată într-un dosar de evaziune fiscală și spălarea banilor în domeniul materialelor reciclabile, cu un prejudiciu de peste 9.000.000 de lei.

În Gorj, descinderile au fost făcute la domiciliile unor persoane din Târgu-Cărbunești, Târgu-Jiu și Motru. ”În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe documente contabile în vederea continuării cercetărilor, 1,5 kilograme de bijuterii și 40.000 de lei. Până acum au fost aduse șase persoane la audieri.

Cercetările și audierile continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru stabilirea cu exactitate a modului în care au fost comise faptele, a persoanelor implicate. Persoanele vizate ar fi creat un prejudiciu la bugetul statului peste 9.000.000 de lei, prin crearea unui circuit fictiv, derulat prin mai multe firme, de achiziții și livrări de materiale reciclabile”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here