Au intrat în semifinală! – Ştefan Popescu şi “Jiana” au impresionat juriul concursului “Românii au talent”

410

Ştefan Popescu, talentat interpret de muzică instrumentală şi director adjunct al Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu a impresionat juriul concursului „Românii au talent”. El a trecut cu brio de faza care a avut loc duminică, la Craiova. Şi Grupul de Fluieraşi şi Naişti „Jiana” a avut acelaşi succes, calificându-se în semifinală.

Şcoala Populară de Artă din Târgu-Jiu are artişti al căror talent este de necontestat. Invitaţi la concursul „Românii au talent”, aceştia au urcat pe scenă fără emoţii şi au dovedit că merită să meargă mai departe. Sâmbătă a evoluat grupul „Măriile Gorjului” şi a trecut cu bine această fază de concurs. Duminică a venit rândul Grupului de Fluieraşi şi Naişti „Jiana”, dar şi al lui Ştefan Popescu. Juriul exigent format din Mihai Petre, Andra Măruţă şi Andi Moisescu a fost uimit de talentul gorjenilor şi a considerat că ei merită să meargă mai departe în concurs.

Ştefan Popescu, 30 de minute pe scenă

Potrivit regulamentului concursului „Românii au talent”, fiecare concurent avea dreptul de a sta pe scenă 2 minute şi jumătate, timp în care să încerce să convingă juriul de talentul său. Lui Ştefan Popescu i s-a cerut să mai rămână, ajungând la 30 de minute. „Eu aveam la dispoziţie două minute şi jumătate şi am rămas 30 de minute. Am cântat la nucă, la sticlă, la solniţă, lingură şi un pseudo-instrument – digifonf. Juriul a zis că nu a mai văzut aşa ceva. Mi-au dat posibilitatea să ofer şi explicaţii la fiecare pseudo-instrument. Sala s-a ridicat în picioare şi striga „Profu’! Profu’!” A fost extraordinar!”, a declarat Ştefan Popescu, director adjunct al Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu. Şi elevii săi, membrii Grupului de Fluieraşi şi Naişti „Jiana” s-au dovedit a fi talentaţi şi bine-pregătiţi, impresionând şi ei juriul şi calificându-se în următoarea fază de concurs.

Gânduri pentru următoarea fază

Instrumentistul Ştefan Popescu spune că nu are emoţii pentru semifinală şi că deja s-a gândit la ce va pregăti pentru a impresiona din nou juriul. “Pregătesc tot o surpriză. Şi copiii la fel. STEFAN POPESCUDeocamdată nu vă pot spune, deoarece este o surpriză, dar vreau să impresionăm din nou juriul. Mihai Petre, care este cel mai dur membru al juriului a fost impresionat şi acum, atât de prestaţia mea, cât şi de copii. Vrem să îi lăsăm aceeaşi impresie bună şi la următoarea fază”, a mărturisit Ştefan Popescu. Conducerea Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu se mândreşte cu reprezentanţii săi la concursul „Românii au talent” şi speră ca premiul competiţiei să ajungă la unul dintre aceştia.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here