Au furat ţevile bisericii

401

5889maximDoi bărbaţi din Tismana sunt anchetaţi de poliţişti după ce au furat câteva ţevi metalice din curtea unui locaş de cult din oraş. Preotul bisericii a fost cel care a sesizat dispariţia ţevilor, acesta anunţându-i acum pe poliţişti despre furtul respectiv. Ancheta demarată de oamenii legii a dus la identificarea suspecţilor, cei doi recunoscând că au comis furtul pe 14 decembrie anul trecut.

Ţevile au fost duse la un centru de colectare a fierului vechi, dispariţia lor nefiind însă remarcată de nimeni timp de mai bine de o lună, deşi, între timp au avut loc mai multe slujbe, inclusiv cele de Crăciun şi Bobotează. Poliţiştii au reuşit acum să recupereze prejudiciul şi să îl returneze păgubitului, hoţii alegându-se cu dosare în care sunt acuzaţi de furt calificat.

Într-o situaţie similară sunt şi doi tineri din Dragoteşti şi Mătăsari, implicaţi în furtul unor piese metalice din unităţile miniere aflate în zonele respective. Trei role metalice şi un tambur urmau să ajungă la un centru de colectare a fierului vechi, poliţiştii returnându-le acum unităţii miniere păgubite.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here