Au fost stabiliți operatorii de calculator pentru alegerile parlamentare

1972

Autoritatea Electorală Permanentă a stabilit, luni, în ședință publică, tragerea la sorți a operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din țară cu ocazia alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din data de 6 decembrie 2020. În Gorj au fost desemnați 331 de operatori de calculator.
Potrivit legislației electorale în vigoare, operatorii de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare sunt desemnați dintre persoanele declarate admise ca urmare a examinării, în ordinea punctajului obținut la examinare sau a punctajului obținut ca urmare a evaluării activității anterioare, după caz.
Reamintim că, operatorii de calculator trași la sorți pot fi repartizați pe secții de votare sau pe centre de votare, după caz, ordinea de prioritate la desemnarea acestora fiind următoarea: persoanele care au domiciliul în localitatea respectivă, persoanele care au reședința în localitatea respectivă și persoanele care au solicitat desemnarea în localitatea respectivă.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here