Au fost stabiliți câștigătorii concursului „MAMA mea, MINUNEA mea”

1735

Cea de-a doua ediție a concursului județean de desen ”MAMA mea, MINUNEA mea”, organizat de cotidianul ”Gorjeanul”, a ajuns la final. Anul acesta, în concurs au fost înscrise 365 de lucrări, din rândul cărora au fost selectați câștigătorii.

Premiul I a fost adjudecat de Mirea Oana-Gabriela (15 ani), din satul Vlăduleni, comuna Bîlteni, cu lucrarea “Dragoste de mamă”. Premiul II a revenit elevei Popescu Marina Alexandra (14 ani), de la Școala Gimnazială “Gheorghe Tătărăscu” Târgu-Jiu, pentru lucrarea “Iubirea de mamă nu are limite”, iar Premiul III a fost acordat elevei Dragomir Alexandra Maria (8 ani), de la Școala Primară Crasna Deal, pentru lucrarea “Mama mea – bucuria vieții mele!”. De asemenea, s-a mai decis acordarea unui Premiu Special, constând în publicarea lucrării pe prima pagină a cotidianului “Gorjeanul”, elevei Dogaru Alexandra (9 ani), de la Școala Gimnazială “Prof. Nicolae Caranda” Glogova. Reamintim că, potrivit regulamentului, evaluarea lucrărilor s-a făcut ținându-se cont de următoarele criterii: originalitate, claritatea mesajului transmis, încadrarea în specificul concursului, respectarea convențiilor de realizare a unui desen, aspectul estetic și stilistic, precum și unitatea compoziției.

Câștigătorii sunt așteptați să-și ridice premiile
Câștigătorii sunt așteptați să-și ridice, astăzi, premiile de la sediul GORJEANUL SA – editorul cotidianului “Gorjeanul”, din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17, Târgu-Jiu. Aceștia trebuie să fie însoțiți de un părinte care să aibă asupra sa cartea de identitate. Toți copiii înscriși în concurs vor primi diplome de participare. Acestea pot fi ridicate începând cu data de 13 martie, din aceeași locație.
Roxana Lupu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here