Au dispărut

438
d 1O femeie în vârstă de 74 de ani, din Peştişani, a dispărut vineri de acasă şi nu a mai revenit nici până astăzi. Elisabeta Brânzan prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1,60-1,65 m, constituţie astenică, greutate de 45-50 kg, ten deschis, ochi căprui, păr grizonat.

La data plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu un cojoc de oaie culoare maro, fustă albastră, basma de culoare neagră cu flori albe şi roşii.

Septuagenara nu este singura care a pus poliţia pe jar. Oamenii legii din Runcu, au fost sesizaţi telefonic ieri după-amiază, de către reprezentanţii Centrului de Plasament Novaci, despre faptul că d 2minorul Ovidiu Marius Moraru, de 16 ani, din comuna Runcu, satul Răchiţi, a beneficiat de învoire până la data de 18.01.2010, orele 08:00, însă nu s-a mai prezentat la centrul menţionat anterior. Băiatul are o înălţime de aproximativ 1,50 m, greutate aproximativ 50 kg, ochi căprui, păr şaten deschis, tuns scurt. La data dispariţiei era îmbrăcat în pantaloni de blugi culoare albastru deschis, o geacă din fâş de culoare bej, un fes maro, în picioare având pantofi sport de culoare albă cu dungi albastre.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here