Au crescut şansele lui Ungureanu! Vicele de Băleşti, doar pe lista de consilieri PSD

2067

Cătălin Stolojanu, viceprimarul de Băleşti, nu va candida la alegerile locale pentru funcţia de primar al localităţii, deşi s-a vehiculat până în ultimul moment că PSD va merge pe mâna acestuia pentru funcţia numărul unu în comună. În final, social-democraţii l-au stabilit însă drept candidat al partidului pe Vasile Alin Cîrstea, viceprimar de profesie(el mai având trei mandate în această funcţie), totodată, prieten cu candidatul liberal Mădălin Ungureanu. De asta, nu este exclus ca, după alegeri, PNL să facă echipă cu Cîrstea pentru Primăria Băleşti, cel din urmă având, de ceva timp, promisă de la candidatul liberal, funcţia de viceprimar în localitate.

Problema pe care ANI i-a făcut-o, în urmă cu câteva zile, vicelui Stolojanu l-a scos pe acesta din cursa pentru Primăria Băleşti. PSD a stabilit astfel un alt candidat pentru locale, crescând însă şansele la primărie pentru Mădălin Ungureanu, ştiut fiind că Alin Cîrstea luase în calcul şi o candidatură pe listele PNL, la locale. De altfel, este de notorietate în localitate că recentul candidat al PSD a participat, la munte, la petrecerea ocazionată de sărbătorirea zilei de naştere a liberalului Ungureanu, ca acum să ajungă să-i fie contracandidat acestuia.
catalin stolojanuÎn ciuda acestor lucruri, PSD l-a stabilit candidat pe Cîrstea, jurist de profesie, preşedinte al organizaţiei locale a PSD Băleşti din 2002, pentru fotoliul de primar la Băleşti. În vârstă de 40 de ani, Cîrstea este în PSD din 1997, el fiind zece ani viceprimarul localităţii.
“În Băleşti încă mai sunt probleme care au rămas cu semnul întrebării din 2012, dar pe care le voi rezolva dacă voi ajunge în funcţie. După 5 iunie dacă voi fi ales vreau să mă întâlnesc cu localnicii din cele nouă sate şi să discutăm despre problemele din fiecare zonă, pentru că cel mai bine le cunosc cei care locuiesc în zona respectivă, se izbesc de ele. Aş puncta aici satul Corneştii Noi. Pe cursul râului Jaleş trebuie realizate nişte praguri, nivelul apei a coborât foarte multe în zona anumitor sate, arborii au fost proiectaţi în albia râului şi avem probleme cu Şuşiţa. Multe diguri au fost distruse în timp și ne fac probleme la căderea de precipitaţii, iar canalizarea a fost începută şi neterminată în satul Ceauru. Încă mai sunt, de asemenea, probleme cu alimentarea cu apă, doar 80% avem, şi vreau să realizăm şi diferenţa de 20%. Mai mult, activitatea culturală este practic inexistentă. Vreau să repunem pe picioare un ansamblu care a avut o activitate de peste 50 de ani, vreau să duc mai departe activitatea sportivă care pare destul de înfloritoare”, a declarat, ieri, candidatul Vasile Cîrstea, în sediul PSD Gorj.
Cum bătălia pentru Băleşti este destul de puternică, contracandidaţii lui Cîrstea nu au pierdut timpul şi i-au reproşat acestuia mai multe lucruri, unii reamintindu-i că pentru Tălpăşeşti, satul respectivului, acesta nu ar fi făcut mai nimic în multele mandate de viceprimar, cu completarea că acesta acolo doar a achiziţionat cooperativa satului.

În cursa pentru Bălești au intrat deja, oficial, Daniel Horcea de la ALDE, Mădălin Ungureanu de la PNL, Dumitru Brăilă de la PMP, Mirela Vijulan de la UNPR, Aristică Paicu de la PSR şi Alin Cîrstea de la PSD.
Anamaria Stoica

12 COMENTARII

 1. Mai frustantilor si neajutoratilor, mai „borcica-horcica” si tu copil infantil cu nume de cea mai josnica incaltaminte, visati. Continuati sa visati .. Poate sunt de acceasi varsta cu domnul ungureanu, dar in capetele voastre este VID. Voi credeti ca onorabilii cetatenii ai acestei minunate comune ar vota cu un condamnat, unul cu atat de multe procese-verbale de contraventie pentru faptele sale ireprobabile sau sa voteze cu unul carw se bazeaza doar pe suportul financiar ce provine din despagubiri cu cantec de la bunici, care nu poate sa urmareasca si poarte o discutie elevata de un minut. Unul ce isi face tatal sa se rasuceasca in mormant de rusinea odraslei sale, bietul nea nicu. Sau unul crescut articial in curtea unor parinti ce au profitat in trecut de avantaje speculative, ce se afisa cu marele mincinos viorel ponta si s-a lepadat se el. Astia sunt, dragi cetatenii ai comunei balesti o parte din cei ce viseaza sa va pastoreasca. Mai apare si un alt nerusinat .. Braila .. Care la umbra banilor acumulati spera sa va pacaleasca. Care numai stie cum arata comuna balesti si oamenii acestia minunati. Pot sa va spun ca innacel an cat a fost viceprimarul d-voastra, madalin ungureanu elibera adeverinte cetatenilor comunei fara sa fie conditionati de plata impozitelor sau al gunoiului. Este un drept sa primesti astfel de adeverinte. Nu mai trebuiau sa mearga la paicu unde sa fie trecuti in agenda pentru favoruri. Mult succes, domnule ungureanu. Tu vei fii primarul nostru mult dorit. Iar voua, astora ce aruncati vorbe irelevante .. RUSINE!

  • Offff…cum ma dau eu de gol mereu, incerc sa fac multe dar se taie mereu, cum am eu textele mereu la mine si stiu sa tin discursuri academice, cum frustrat ca sunt urat atac mereu sub centura, pe toti, chiar si pe aia de au realizat cate ceva la viata lor, doar sa-mi apar betivanul si echipa „fantastica”, sunt de departe ce-l mai destept din trib si-l ingrijesc cu grija.
   Ungureanu va fi primarul meu, chiar daca e alcolist, ca doar suntem o comuna de redusi si frustrati ca mine.
   Mai Buzulica, esti bun de criticat, dar cand treci la fapte tii se c-am taie, nu fi nerabdator, ca pe 5 iunie se ispraveste si tu tot ce-l mai destept ramai.
   Rusine!

 2. Ce sanse sa creasca?
  A fost un an viceprimar si a confundat zilnic restaurantul amicului Viorel cu primaria, venea zilnic afumat de acolo si cu ifose de mare sef, acum sa aliat cu pensionarul de contabil Malaescu si fac campanie prin sat, desi asta nu poate nici acum sa zica de unde a platit amenda de 10000 lei pt duster…
  Doi mincinosi avari de putere si unul de fete tinere, iar celalalt de halbe de bere si vin….

 3. Sunteti penibili, niste coropisnite nesatule, vai de tine mosier miliardar, de unde ai ma case, terenuri, utilaje,din un singur salariu de bugetar???
  Hotu dracu!

 4. Soc.Soc.Soc, hectaristul sef al satului, omul care vroia in urma cu putin timp sa se ocupe doar de terenurile furate, a fost se pare induplecat de machiatorul Ungureanu sa ia fraiele trasurii PSD si sa zburde prin comuna.
  Ce face un pahar de vin la Ranca nici un muritor de rand nu poate desface!!!
  Vasile Carstea, candidatul popiilor!!!

 5. Madaline cred ca ti-a promis Horcea un vin bun de te-ai asociat cu principalii jefuiitori ai Primariei ( Carstea si contabilul Malaescu).
  Tu nu vezi ca ti-au plecat toti oamenii buni si te inconjori de pesedisti vopsiti. Ti-ai tras singur presul de sub picioare cu aliantele tale…sunt dezamagit. Ai grija cu Stolojanu ca ala nu te uita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here