Au apărut albumele Panini!

486

Din acest sezon, Liga Profesionistă de Fotbal a semnat un parteneriat cu Panini în care cei din urmă au lansat recent primul album cu stick-ere de colecţie cu jucătorii din Liga 1.
“Acest album reprezintă tributul pe care noi înțelegem să îl oferim celor care își investesc emoțiile în jucătorii și cluburile favorite din Campionatul Național Liga 1. Albumul vine în completarea emoțiilor lor, ajutând fiecare fan să-și realizeze propriul almanah al fotbalului. De asemenea, de-a lungul parteneriatului, Liga Profesionistă de Fotbal și Panini vor pune la dispoziția fanilor numeroase concursuri cu premii pentru toți cei care își vor face un obiectiv din completarea albumului”, anunţă site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.
Demararea acestui proiect a avut loc la începutul toamnei, când şi la Târgu Jiu au sosit fotografii celor de la Panini pentru a realiza instantanee cu fotbaliştii pandurilor şi cu membri staff-ului echipei gorjene, singura problemă fiind acum, pentru fanii Pandurilor, dar şi pentru cei ai altor formaţii, schimbările de lot şi ale băncilor tehnice. Pandurii a început sezonul cu Grigoraş pe banca tehnică, dar îl continuă cu Edi Iordănescu, şi la nivel de lot fiind câteva modificări, plecările lui Iorga şi Mevlja şi venirile lui Eric, Grecu sau Vasiljevic.
Panini Italia este o companie prestigioasă în lume în acest domeniu şi deţine în portofoliul său albume cu stick-ere pentru competiţii importante precum Campionatul Mondial de Fotbal, Campionatul European de Fotbal, UEFA Champions League, NBA, dacă ne referim doar la cele din lumea sportului.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here