Ateliere creative și multe surprize la Festivalul Lavandinne

1214

A patra ediție a Festivalului Lavandinne are loc în acest weekend la Târgu Jiu, în cartierul Polata, acolo unde se află plantația de lavandă. Organizatorii promit două zile pline de culoare, veselie, voie bună, creativitate din plin, toate într-un decor mov de poveste!
„Vom organiza trei ateliere diferite (fiecare cu activități multiple în funcție de vârsta celor înscriși) în care fiecare dintre noi va avea ocazia să-și dezvolte latura creativă, să creeze diferite lucruri handmade, să picteze sau să confecționeze obiecte pe care le vor lua ca amintire acasă. De asemenea, vom avea și pictură pe față, mascote și multe, multe baloane mov ce se vor înălța spre cer. Produsele noastre cu lavandă vă așteaptă și ele, gătite ca de sărbătoare, să vă încânte simțurile și să vă parfumeze casele. Nu ne temem de soare, deoarece limonada cu sirop de lavandă și înghețata vor fi prietenele noastre și, desigur, când este vorba de copii spunem clar și dulceeee… Nu vă dăm toate detaliile, vă lăsăm să descoperiți singuri surprizele”, spun organizatorii.
Cei care sunt inspirați de locul de poveste vor avea ocazia să-și procure plante ornamentale de grădină pentru a-și crea acasă propriul lor colțișor de rai.
„Vă așteptăm cu porțile deschise pe toți, pitici, și mari și mici, să vă creați cele mai frumoase amintiri în lanul cu lavandă. Programul de desfășurare pentru cele două zile: vizitare 01-02 iulie 2023, între 11:00-19:00; ateliere creative: 01-02 iulie 2023, orele 11:00-13:30, 14:00-15:30 și 17:00-18:30. Biletul de intrare la festival se achiziționează la locație = 15 lei vizitare-fotografii în decor. GRATUIT pentru copiii sub 7 ani. Participarea la ateliere se plătește separat, la fiecare atelier”, anunță organizatorii festivalului.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here