Astăzi, seminar gratuit de parenting, la Târgu-Jiu

785

Seminarul Gratuit de Parenting ajunge la Târgu-Jiu! Evenimentul va avea loc astăzi, în două sesiuni, într-una dintre sălile hotelului de vizavi de Prefectura Gorj.
,,Vino și tu alături de noi și află 18 Tehnici Fundamentale de Parenting și răspunsuri pentru cele mai frecvente probleme ale părinților – de la problema comparațiilor cu alți copii și alți părinți, la problema jucăriilor nestrânse, îmbrăcatului de unul singur și până la problema ,,Mami, m-a părăsit Răzvan”.
Vei afla ce stă la baza comportamentelor copilului și vei înțelege de ce copilul spune ,,NU” și cum să previi să insiste atunci când nu e cazul. (…) Ne dorim ca acest seminar gratuit să fie contribuția noastră în societate, pentru acei părinți care înțeleg că a crește un copil este poate cel mai important proiect al vieții lor. Am ales să ți-l oferim gratuit pentru ca investiția pe care o faci este de neprețuit: timpul tău este valoros (mai ales că ești părinte) și vrem să îl apreciem pe măsură. Cele trei ore și jumătate pe care le vei petrece la seminar înseamnă pentru noi dedicare și încredere acordată.
Pentru asta îți mulțumim! (…) Acest program, semnat de Urania Cremene și Adriana Titieni, valorează în mod normal 100 de lei, însă dacă vei participa la seminar, îl vei primi gratuit. Este modul nostru de a aprecia timpul pe care ni-l oferi”, au transmis organizatorii.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here