Astăzi – Se desemnează cel mai bun pădurar!

714
directia silvica gorjDirecţia Silvică Gorj organizează astăzi la ora 9.00, la sediul instituţiei, concursul anual „Cel mai bun pădurar”. Paticipă 36 de pădurari, fiind desemnaţi câte 3 reprezentanţi de la fiecare ocol silvic. În judeţul Gorj, sunt în total, 36 de astfel de unităţi silvice. „Concurenţii sunt aceia care au ocupat locurile I, II şi III la fazele locale, pe fiecare Ocol Silvic.

Câştigătorii vor fi desemnaţi în urma desfăşurării unor probe scrise şi a unora practice, de recunoaştere a unor specii forestiere şi determinare a valorii unui trofeu de vânătoare”, ne-a declarat Ovidiu Cârstoc, şeful Direcţiei Silvice Gorj. Acesta a mai menţionat şi faptul că ocupantul primului loc va reprezenta Direcţia Silvică Gorj la faza naţională a concursului, care va avea loc în octombrie.

Ocupanţii celor trei locuri la concurs, au primit diplome şi premii în bani. Astfel, marelui câştigător al fazei judeţene i-au fost înmânate patru salarii de bază, ocupantului locului al II-lea trei salarii de bază, iar cel care a luat premiul al III-lea a primit două salarii de bază.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here