Astăzi, la Rovinari – Concurs pentru elevi „Sortează, Reciclează, Protejează”

348
Începând cu orele 10.00, la Rovinari, va avea loc ce-a de-a doua etapă din anul şcolar 2009/ 2010 a celei de-a IX-a ediţii a concursului „Sortează, Reciclează, Protejează”. Prima etapă a competiţiei s-a desfăşurat la Novaci.

Spre deosebire de anii anteriori, ediţia aceasta a concursului va avea 5 etape, care se vor mai desfăşura în localităţile gorjene în care se află staţiile de transfer: Motru, Turceni şi Târgu-Cărbuneşti. Bibliografia este asigurată de fiecare dată de APM Gorj şi cuprinde noţiuni despre staţiile de transfer, precum şi despre colectarea selectivă a deşeurilor. “Tematica de concurs le-am furnizat-o încă de acum două săptămâni”, ne-a declarat Gheorghe Fometescu.

După încheierea fiecărei etape, toţi participanţii concursului (elevi, însoţitori, mass-media etc.) vor fi invitaţi la amplasamentul staţiei de transfer din localitatea respectivă. “La etapa de la Rovinari participă şcolile generale şi liceele care se află în zona staţiei de transfer de la Rovinari: Bâlteni, Fărcăşeşti, Negomir şi Urdari. Câştigătorul competiţiei va participa la faza judeţeană a concursului pe data de 5 iunie 2010, unde se vor întâlni finaliştii celor 5 etape”, a mai completat directorul APM Gorj.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here