Astăzi, Gala Tinerilor la Campusul Debarcader al UCB Târgu-Jiu

1022

Studenţii târgujieni celebrează Centenarul Marii Uniri prin premierea a 100 de tineri! Anul 2018 este unul special pentru toţi românii prin sărbătorirea celor 100 de ani de când ne-am unit puterile, devenind una singură, România.
Liga Studenţilor din UCB, în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu organizează şi în acest an evenimentul Gala tinerilor. „Pe lângă faptul că dorim să susţinem tinerii, să îi încurajăm să continue drumul pe care l-au ales şi să se dezvolte pe plan profesional, dorim să celebrăm Centenarul Marii Uniri din 1918. Astfel, pentru a sărbători aşa cum se cuvine cei 100 de ani de la Marea Unire, ne-am propus să premiem o parte dintre importantele valori ale judeţului Gorj: 100 de tineri care s-au remarcat prin rezultate excepţionale şcolare, ştiinţifice sau profesionale, dar şi cei mai activi voluntari din cadrul organizaţiilor de tineret şi consiliile şcolare ale elevilor. De asemenea, se vor acorda şi premii speciale pentru promovarea culturii, tradiţiilor, oamenilor cu performanţe din judeţul Gorj, dar şi pentru implicarea în activităţi dedicate Centenarului”, se arată într-un comunicat emis de conducerea Ligii Studenţilor a Universităţii „Constantin Brâncuşi” Târgu-Jiu.
Gala Tinerilor, aflată la cea de-a doua ediţie, se va desfăşura astăzi, începând cu ora 17.00, la sediul Universităţii din Campusul Studenţesc Debarcader (strada Tineretului, nr. 4), sala „Horaţiu Mălăele”. Partenerii proiectului sunt: Ministerul Educaţiei Naţionale, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Gorj, Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj şi Uniunea Naţională a Studenţilor din România.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here