Articole de sezon şi încasări de peste 66.000 de lei, la magazinul de la Finanţe

626

Jeanşi, bluze, sacouri, geci haine de copii sunt doar câteva dintre produsele care pot fi găsite, în această perioadă, la magazinul de valorificare al mărfurilor confiscate din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, accesibile şi celor cu venituri modeste.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj a realizat pe parcursul anului trecut, prin magazinul propriu de valorificare a bunurilor confiscate, venituri în valoare totală de 66.239 de lei, sumă care a fost virată la bugetul de stat. Cele mai mari vânzări s-au înregistrat la: produsele alimentare (zahăr, ulei, cafea, dulciuri, băuturi răcoritoare, produse făinoase) – valoarea vânzărilor fiind de 10.885 de lei; produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte (tricouri, treninguri, bluze, cămăşi, costumaşe pentru copii, pantofi, cizme) cu o valoare a vânzărilor de 40.330 de lei; produse diverse, precum articole de papetărie, produse de curăţenie, bunuri de uz casnic – cu o valoare a vânzărilor de 15.024 de lei.
DSC_0065“În prezent, sunt la vânzare articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte atât de sezon, cât şi articole din extra-sezon, precum şi haine pentru copii la preţuri accesibile. Astfel, avem rochii de damă la preţuri cuprinse între 15 şi 37,50 de lei, bluze între 7,5 şi 15 lei, blugi la preţuri cuprinse între 11,25 şi 15 lei, sacouri de damă şi de bărbaţi la preţuri între 22,50 și 45 de lei, rochii de fetiţe la preţuri ce variază între 7,5 lei şi 15 lei, costume de bărbaţi de la 60 de lei la 120 de lei. De asemenea, dintre alte produse pe care le avem la vânzare, enumăr: geci de copii la preţul de 15 lei, ghete de damă la preţuri cuprinse între 26,25 lei şi 30 de lei, papuci din cauciuc la preţul de 3 lei, dar şi pantofi sport la 15 lei”, a declarat Luminiţa Penciu, purtătorul de cuvânt al AJFP Gorj.
Programul de funcţionare al magazinului este de luni până joi, între orele 10.00 – 14.00, iar vineri, unitatea este deschisă cumpărătorilor în intervalul orar 10.00 – 12.00. Este de precizat că toate veniturile încasate prin magazinul de valorificare a bunurilor confiscate se virează la bugetul statului.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here