Arestat după ce a furat banii din dozatorul de lapte

565

Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost arestat preventiv, joi, de magistrații Judecătoriei Târgu-Jiu, pentru 20 de zile, sub acuzația de furt calificat. ”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu în privinţa inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore”, a stabilit instanța.
Claudiu Constantin a fost prins de polițiști, după ce, pe 28 decembrie 2016, un bărbat de 33 ani, din Bumbeşti-Jiu, a sunat la 112 și a anunțat că persoane necunoscute au forţat sistemul de închidere al unui dozator de lapte amplasat în municipiul Târgu-Jiu şi au sustras 1000 de lei. ”În urma cercetărilor efectuate de polițiști, la data de 5 ianuarie, a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Decizia de arestare a fost contestată de suspect, urmând ca verdictul să fie anunțat în această săptămână, la Tribunalul Gorj.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here