Arestare la Târgu-Jiu

6776

Bărbatul de 45 de ani, din județul Mehedinți, care a ajuns joi în arestul IPJ Gorj, după ce și-ar fi agresat concubina, în vârstă de 60 de ani, din Târgu-Jiu, a fost arestat preventiv a doua zi. Decizia Judecătoriei Târgu-Jiu nu a fodt contestată de acesta. „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu
Dispune arestarea preventivă a inculpatului M. Marius-Ioan, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi încălcare a ordinului de protecţie, pe o perioadă de 30 de zile. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a decis instanța.

Bărbatul ar fi încălcat astfel ordinul de protecție emis de instanță.

“La data de 26  martie,  poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 45 de ani, din comuna Isverna, judeţul Mehedinţi, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu şi nerespectarea obligațiilor impuse de instanța de judecată printr-un ordin  de protecție. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, la data de 22 martie, bărbatul  ar fi pătruns fără drept în domiciliul concubinei sale de 60 de ani, din municipiul Târgu-Jiu şi ar fi exercitat acte de violenţă față de aceasta, deşi faţă de bărbat Judecătoria Târgu-Jiu a emis un ordin de protecție, având obligația de a nu se apropia de persoana vătămată”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Ancheta este coordonată de
procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here