Ardei umpluţi

494

Ingrediente:
300 de grame carne de vită slabă, tocată
o linguriţă ulei de măsline

2 căţei de usturoi, tocaţi
350 ml supă de legume
o ceapă mică, tăiată mărunt
140 g roşii tocate mărunt
o legătură de mărar tocat
o legătură de pătrunjel tocat
6 ardei

Mod de preparare:
Încingeţi uleiul într-o tigaie antiaderentă şi adăugaţi carnea tocată. Puneţi usturoiul şi lăsaţi cam 5 minute amestecând des. Adăugaţi supa de legume, ceapa, roşiile şi verdeaţa şi lăsaţi să fiarbă până se reduce cantitatea de lichid. Curăţaţi ardeii de seminţe şi îi umpleţi cu compoziţia preparată. Băgaţi la cuptor la temperatură medie, aproximativ 20 de minute. Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here