Aplauze şi bisuri la apariția artistului Sanfira pe marile scene alături de “Doina Gorjului”

645

Valentin Sanfira şi artiștii de la Ansamblul Profesionist “Doina Gorjului” se pregătesc de un adevărat spectacol, mai ales că săptămâna viitoare aceştia urmează să susţină spectacole în două mari oraşe ale ţării. Artistul a demonstrat însă că, între timp, a îngropat securea războiului şi a revenit în marea familie “Doina Gorjului”, asta la cererea marelui public gorjenesc, dar şi a managerului Gheorghe Porumbel, cel care l-a numit, în nenumărate rânduri pe artist, încă de la începutul carierei, drept “Copilul minune” al ansamblului.

Sanfira revine pe cai mari!
Valentin Sanfira pregătește, de altfel, pentru public o mare surpriză muzicală alături de Nicolae Botgros. Acesta va lansa, în câteva luni, un nou album de muzică populară, ştiut fiind că interpretul este unul apreciat. Sanfira este considerat de către specialişti drept una dintre cele mai bune voci masculine din muzica gorjenească și nu numai. Noul album va apărea în primăvara lui 2016, totul sub bagheta marelui artist Nicolae Botgros de la Chișinău.
“Albumul va conține 16 melodii, create și culese de mine. Sunt melodii la care am pus suflet, ca de fiecare dată, mai ales că, în ultima perioadă, mi-am dat seama cine îmi este alături la greu. Albumul va avea o gamă de melodii satirice, de viață. Acesta va ieși pe piață în următoarele luni şi îmi doresc să mai aduc o licărire de fericire în sufletele tuturor gorjenii, și de ce nu a românilor de pretutindeni. Am ales cântece care îmi plac mie și în care cred eu că se regăsesc foarte mulți români. Mă adresez publicului, oamenilor de lângă mine şi celor care iubesc și simt folclorul. Mă aflu la ce-l de-al patrulea album discografic”, a precizat interpretul Valentin Sanfira.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here