Apel umanitar! Un jandarm din Gorj are nevoie de ajutor, după ce a fost diagnosticat cu o boală rară

518

Un jandarm din cadrul IJJ Gorj are nevoie de ajutor. Vlăduț Adrian suferă de o boală rară şi pentru a avea o şansă la viaţă trebuie să urmeze un tratament care costă 30.000 euro. Reprezentanții Jandarmeriei Gorj fac un apel către toţi cei care îl pot ajuta.
”Vlăduț Adrian este colegul nostru, are 42 de ani și, în luna mai 2017, a fost diagnosticat cu o boală rară, mezoteliom pleural, motiv pentru care în prezent urmează tratament de specialitate la o Clinică Medicală din Turcia, singurul loc de unde a primit încrederea medicilor că va învinge boala.Costurile acestui tratament depășesc cu mult posibilitățile financiare ale familiei, acestea ridicându-se până în prezent la peste 30.000 Euro. Pentru a fi de ajutor puteți dona oricât de puțin pentru speranța lui Vlăduț, orice ajutor fiind binevenit, iar fiecare contribuție poate sprijini demersul nostru umanitar.
Cei care vor să ajute o pot face donând în contul RO 16 RZBR 0000 0600 1909 0966, deschis la Sucursala Raiffeisen Bank Târgu Jiu, pe numele Vlăduț Dumitru Adrian. Orice donație contează și poate ajuta la salvarea vieții! În spiritul solidarității, în numele familiei și al jandarmilor gorjeni, vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat”, se precizează într-un comunicat al Jandarmeriei Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here