Apel gratuit la Salvamont

414

Numărul de telefon al Dispeceratului Naţional al Salvamont poate fi apelat gratuit. Astfel, cei care vor apela numărul 0725826668 nu vor fi taxaţi, dacă sunt clienţi ai reţelei Vodafone. Turiştii şi toţi cei care au nevoie de ajutorul salvamontiştilor au la îndemână acest număr pentru a semnala eventuale probleme sau pentru a cere informaţii.
Veşti bune pentru turişti: Dispeceratul Naţional al Salvamont poate fi apelat gratuit.

Numărul 0725826668 poate fi apelat gratuit de către clienţii Vodafone. Această companie de telefonie mobilă este partenerul oficial al Salvamontului.

Aplicaţia Salvamont, funcţională şi pe iPhone
La începutul acestui an a fost lansată aplicaţia Salvamont a Asociaţiei Naţionale a Salvatorilor Montani din România (A.N.S.M.R.). Cu ajutorul acestei aplicaţii se pot afla cele mai importante avertismente montane, se pot planifica din timp excursiile cu ajutorul Dispeceratului Salvamont şi mai noi informaţii despre starea vremii, traseele montane, contactele şi locaţiile cabanelor şi pârtiilor din întreaga ţară pot fi verificate oricând de pe telefonul personal. Începând din luna martie, aplicaţia Salvamont este funcţională pe mai multe sisteme de operare. „Partenerul oficial al Salvamontului românesc, Vodafone, se află în discuţii cu toţi producătorii de telefoane mobile pentru a permite folosirea aplicaţiei SALVAMONT în sistemele de operare folosite de produsele acestora. Lansată iniţial pentru telefoanele cu platforma android, începând cu data de 4 martie aplicaţia poate fi folosită şi pe telefoanele iPfone, inclusiv iPhone 5. Aplicaţia este gratuită şi va rămâne gratuită”, a menţionat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.
Aplicaţia Salvamont asigură reducerea timpilor de intervenţie şi astfel măreşte şansele de supravieţuire a accidentaţilor.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here